Basement Restaurang & Bar

Bara ett par steg från Göteborgs paradgata Avenyn ligger Basement Restaurang & Bar

Det är hit du ska gå om du vill äta ljuvlig gourmetmat och njuta goda viner. Råvarorna och menyn följer årstiderna. Bland klassikerna hittar vi Hälleflundra med gurka och pepparot, Oxfilé Rossini med Taleggio och anklever, och Hummersallad.

Ägaren, Ulf Wagner, är en av Sveriges mest tongivande matambassadörer:två förvärvade stjärnor i Guide Michelin och internationell mästare i vinkunskap hör till några av meriterna. Vi vill också passa på att nämna Gustav Trägårdh, stjärnkocken på Basement, till titeln Årets Kock 2010.

Behöver vi säga att man kan äta god mat på Basement Restaurang i Göteborg?

Adress:Götabergsgatan 28, 411 34 Göteborg
Telefon:031-28 27 29
Epost: bokning@restbasement.com
Hemsida: www.restbasement.com

Thörnströms Kök- hög klass med stjärnglans

Vi kan gå rakt på sak. Thörnströms Kök är en av Göteborgs – och Sveriges – absolut bästa restauranger. Ägaren Håkan Thörnström är en välkänd svensk matprofil och superkock (bland meriterna finner vi exempelvis en 8-årig session i Svenska Kocklandslaget), vinnare av TV4 Kockarnas Kamp 2013, som ägnat hela sitt vuxna liv åt att komponera välsmakande rätter. I skrivande stund har hans fina restaurang en ytterst välförtjänt stjärna i Guide Michelin.
Läs mer om Thörnströms Kök

Byns Bistro – svårslagen mysfaktor i Linné!

Man skulle kunna uttrycka det såhär: ett besök på Byns Bistro är ungefär som att kliva in i en annan värld för ett slag. Och ”mysigt” är bara förnamnet på den här restaurangen i Göteborg.

Här kan du läsa mer om Byns Bistro.

Magnus & Magnus – Restaurang i Göteborg med hjärta & hjärna

Magnus & Magnus är en sån där restaurang som varje stad i Sverige skulle vara stolt över. Och det är just vad vi är det: stolta! Varför? Intelligens, smak, service och nytänkande. Och att detta inte är klichéer utan ord som får en innebörd, en mening på varje tallrik som serveras.

Läs mer om Magnus & Magnus Restaurang

Fiskekrogen – njut av havets alla läckerheter

Fiskekrogen är en restaurang i Göteborg för dig som vill njuta av stadens mest klassiska råvaror: och du tänker vi förstås på fisk och skaldjur. På Fiskekrogen tillagas allt med stor precision och lika stor kärlek.

Läs mer om Fiskekrogen Restaurang i Göteborg.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Thörnströms Kök - december 27, 2013

    […] Läs mer om Basement Restaurang. […]

  2. Byns Bistro Göteborg - december 27, 2013

    […] Läs mer om Basement Restaurang. […]

  3. Fiskekrogen Göteborg - restaurang med havets läckerheter! - december 27, 2013

    […] Läs mer om Basement Restaurang. […]

Powered by WordPress. Designed by WooThemes