Byns Bistro

bynsEtt besök på Byns Bistro är lite som att kliva in i en annan värld.

Mysigt är bara förnamnet. Vi behöver fler liknande epitet för att komma nära. Avkopplande. Avslappnat. Stämningsfullt. Vackert. Idylliskt. Läget är också det väldigt najs, sådär superstrategiskt beläget mellan Långgatorna och Linnéstan (åtminstone om man tänkt ge sig ut på city och göra stan.)

I kombination med vällagad matkonst, supertrevlig personal och modesta priser blir Byns Bisto till en restaurang i Göteborg vi gärna besöker igen. Och igen. Och igen.

Adress:Tredje Långgatan 13, 413 03 Göteborg
Telefon:031-24 20 03
Hemsida:  www.bynsbistro.nu

Fler alternativ på restauranger:

Thörnströms Kök- hög klass med stjärnglans

Vi kan gå rakt på sak. Thörnströms Kök är en av Göteborgs – och Sveriges – absolut bästa restauranger. Ägaren Håkan Thörnström är en välkänd svensk matprofil och superkock (bland meriterna finner vi exempelvis en 8-årig session i Svenska Kocklandslaget), vinnare av TV4 Kockarnas Kamp 2013, som ägnat hela sitt vuxna liv åt att komponera välsmakande rätter. I skrivande stund har hans fina restaurang en ytterst välförtjänt stjärna i Guide Michelin.
Läs mer om Thörnströms Kök

Magnus & Magnus – Restaurang i Göteborg med hjärta & hjärna

Magnus & Magnus är en sån där restaurang som varje stad i Sverige skulle vara stolt över. Och i Göteborg är vi just det: stolta! Varför? Intelligens, smak, service och nytänkande. Och att detta inte är klichéer utan ord som får en innebörd, en mening på varje tallrik som serveras.

Läs mer om Magnus & Magnus Restaurang

Basement Restaurang & Bar – toppentrevlig Gourmérestaurang

Det finns många anledningar varför Basement finns med i vår topplista. I synnerhet handlar det om kombinationen av en superhängiven ägare (mr Wagner), Årets Kock (mr Trädhgård) och en matkonst som står sig väl i hela Europa.

Läs mer om Basement Restaurang.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Platser Göteborg – Haga & Linné - april 25, 2011

  […] Byns Bistro […]

 2. Platser Göteborg – Haga & Linné - maj 15, 2011

  […] Alldeles intill ligger populära krogen Notting Hill och franska Le Village restaurang och vinbär. Byns Bistro på hörnet har en varm och välkomnade […]

 3. Thörnströms Kök - december 27, 2013

  […] Här kan du läsa mer om Byns Bistro. […]

 4. Magnus och Magnus Restaurang - december 27, 2013

  […] Här kan du läsa mer om Byns Bistro. […]

 5. Fiskekrogen Göteborg - restaurang med havets läckerheter! - december 27, 2013

  […] Här kan du läsa mer om Byns Bistro. […]

Powered by WordPress. Designed by WooThemes