Gunnebo Slott

Gunnebo Slott – Konferensanläggning i ett av Sveriges vackraste slott

För er som inte kräver omedelbart cityläge för er konferensanläggning finns det massor av härliga alternativ strax utanför Göteborg. Ett sådant är Gunnebo Slott. Slottet ligger i princip bara en spårvagnsresa bort för Göteborg, i Mölndal.

Gunnebo slott är ett av Sveriges bäst bevarade slott från 1700-talet och ett utmärkt ställe att förlägga en sommarkonferens i Göteborg på. Den vackra huvudbyggnaden är byggd av John Hall 1778 och kan beskådas i guidade rundturer.

Bara trädgårdarna och omgivningarna är värda ett besök i sig. En perfekt utflykt en solig dag och ett idealiskt andningshål när konferensen tar en paus och går ner i varv. Gå på en promenad, ta ett dopp i Rådasjön och avsluta med en lunch i det pittoreska kaféet eller, om vädret tillåter, ta med en matsäck och slå dig ner i den sköna trädgården.

Färdiga konferenspaket på Gunnebo Slott

Gunnebo Slott har även flera färdiga konferenspaket som gör det lätt att boka och iscensätta en konferens utan att behöva planera ihjäl sig. Exempelvis paketet ”Konferens Heldag” i vilken det ingår: ”Herrskapets lunch, för- och eftermiddagskaffe samt säsongens tilltugg och vatten i konferenslokalen.”

Priset är 495 kr/person exklusive moms. I samband med er konferens finns även möjligheter till guidade turer på slottet och intressanta utflyktsmål i Slottet närhet.

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes