Hagabadet – perfekt för konferens med SPA-tema

Hagabadet – konferens i stressfri miljö

Området runt Haga och Linné handlar inte bara om shopping, café och kultur. Vill du skämma bort din personal med en konferens i Göteborg som de kommer njuta i full drag av ska du förlägga den på härliga Hagabadet. Hagabadet (dåvarande Renströmska badanstalten) öppnades för allmänheten 1876 och ansågs på den tiden vara ett av de mest förnämsta baden i Norden.

Idag har det behållit sin unika miljö och ett dopp i de vackra bassängerna i jugendinspirerad stil värmer de mest pinade Göteborgsleder.

Och för dig som funderar på en konferens i Göteborg med tema ”avkoppling” och Spa finns det knappast någon bättre lämpad facilitet än Hagabadet.

Här finns dessutom personal som hjälper dig att sätta samman en konferens som passar dina behov, med möjlighet till SPA-behandlingar, god mat och dryck; även föreläsningar och kurser med välmående som tema är vanliga vid konferenstillfället.

Det ska också nämnas att Hagabadet har ett erbjudande för alla som håller konferens under perioden 20 april-31 juni. Såhär står det på hemsidan:

Perioden 20 april-31 juni bjuder vi alla som konfererar hos oss på morgondopet/kvällsdopet – ni får då tillgång till våra bad och bastu samt lån av badrock och handduk innan eller efter er konferens, värde 199 kr/person.”

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes