Konferensanläggningar

Konferensanläggningar

Comwell Aspenäs 1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (3 röster, snitt: 3,67 av 5)
Loading...
comwellAspenäs konferenslokaler är belägna i Lerum, cirka 20 minuter utanför Göteborg.

Miljön är klassisk herrgård och för konferensen finns 12 lokaler och 21 grupprum, med tillhörande service och teknik. Det här är ett perfekt alternativ för dig som vill boka konferens i närheten av Göteborg, men uppskattar en miljö som känns avkopplande, avskiljd och naturskön.

Här har du alltså en konferensanläggning med lite mer personlighet och en genuin känsla som saknas på flera av dussin-anläggningarna i city. Passar utmärkt för en konferens där du vill ge dina deltagare en chans att koppla av, stressa ner och umgås i en miljö som inger lugn.
lasmer

Gothia Towers 1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (3 röster, snitt: 4,00 av 5)
Loading...
gothiaI folkmun kallas byggnaden kort och gott för ”skyskrapan”.

Hit vallfärdar lokalbefolkningen bland annat för de goda räkmackorna på toppvåningen eller för den internationella atmosfären på bottenvåningen. Detta är med andra ord platsen för möten, kommunikation, affärer och händelser i Göteborg.

Gothia Towers är sålunda så mer än bara en imponerande skyskrapa med gott kulinariskt rykte bland inhemska Göteborgare och glada turister. Det är även en av Göteborg allra vassaste faciliteter för konferenser. Med konferenslokaler som huserar antingen två eller upp till hela 10 000 (!) deltagare, kan Gothia arrangera vilken typ av konferens du än är ute efter.

lasmer

Hotell Riverton 1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (5 röster, snitt: 4,20 av 5)
Loading...
rivertonHotell Riverton på Stora Badhusgatan har alltid varit en uppskattad anläggning för både små och stora konferenser.

Och det är kanske inte så konstigt. Här hittar du mat och dryck som behagar även den mest kräsna gourmanden, flera olika rum och alternativ för konferenser, affärsmöten, styrelsemöten, frukostmöten eller teambuildning, modern teknik för proffsiga presentationer…föredrag, och, inte minst, en atmosfär som andas stil och klass.

Hotell Riverton arrangerar konferenser i Göteborg för både små och stora företag och du kan alltid kontakta konferensansvariga för att bolla idéer och planera just din konferens.

lasmer

Läppstiftet Konferens1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (2 röster, snitt: 5,00 av 5)
Loading...
lappstiftetLäppstiftets konferensanläggning hittar du i centrala Göteborg. Adressen är Lilla Bommen 1 med utsikt över Göteborgs hamn och stad.

Utsikten är förövrigt en stor anledning till varför Läppstiftet blivit en av Göteborgs mest populära konferensanläggningar. (Panoramavyn på 21:a våningen där konferenslokalerna är belägna är verkligen…, ja något utöver det vanliga!).

Anläggningen passar även väldigt fint för seminarier av olika slag och även för mindre get toghethers som frukostmöten, föreläsningar, arbetsmöten och styrelsemöten.

lasmer

Lilla Bommen1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (4 röster, snitt: 4,50 av 5)
Loading...
lillabommenLilla Bommen är en klassisk konferensanläggning centralt lokaliserad, närmare bestämt ett stenkast från hamnen och välkända Packhuskajen.

Med ”klassisk konferensanläggning” så menar vi ungefär ”med allt vad du behöver för en lyckad konferens i Göteborg”.

Flera konferenslokaler att välja mellan, modern teknik för enkla eller avancerade fördrag/presentationer och ett läge som inspirerar till skapande och nytänkande.

lasmer

Ordenhusen Johanneberg1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (2 röster, snitt: 3,50 av 5)
Loading...
ordenhusenOmgivningen är grönskande, läget centralt (bara 800 meter till Götaplatsen, Paradgatan Avenyn och resten av Göteborg City)

Lokalerna rymliga med hundraåriga historiska anor och mycket personlighet. Säkert är detta faktorer som gjort Ordenhusen i Johanneberg till en av Göteborgs mest uppskattade lokaler för konferenser, men det är såklart mer än lokalen och läget som spelar in i helhetsbilden av denna konferensanläggning.

lasmer

Powered by WordPress. Designed by WooThemes