Liseberg öppnar idag – Atmosfear & Håkan Hellström

Premiär för Atmosfear på Liseberg

Idag är det premiär för Liseberg och vi på konferens Göteborg kan avslöja att det var en lång ringlande kö utanför entén strax innan öppningstid. Idag invigs årets nya attraktion, en av de mest hårresande och actionladdade åken någonsin på Nöjesparken. Vi tänker förstås på Atmosfear. Europas högsta fritt fall. Från 146 meter över havet faller man fritt i en hastighet på 110 kilometer i timmen tills man pang bom bromsas upp. Underbart är med andra ord kort. Och väldigt högt. För dig som vill ha en hint om vad vi pratar om är det bara att kolla in följande videos om just Atmosfear.

Håkan Hellström får Lisebergapplåden

På Premiären idag tilldelas Håkan Hellström priset ”Lisebergsapplåden” vilket är en pris som delas ut varje år till ”någon som gjort Sverige gladare”. Bland tidigare pristagare kan nämnas namn såsom Gösta Ekman, Lill-Babs, Robert Gustafsson, Jan Malmsjö, Povel Ramel, Hasse & Tage och Astrid Lindgren. Håkan får priset med motiveringen från Juryn ”För sin unika begåvning att fånga nuet, sätta ord på känslor och förmågan att skapa total eufori.”

Liseberg – tips för konferensen

Är ni ett mindre företag som håller konferens i Göteborg är kan Gothia Towers konferensanläggning i kombination med Liseberg bli en riktig höjdare. Låt säg att ni bor över på Hotell Gothia Towers och förlägger en konferens där – då är det ett perfekt kvällnöje att ta med deltagarna till Liseberg och köra en femkamp med allihopa. Det behövs inte mer än så för att konferenser ska avslutas med skratt, gemenskap och, inte minst, tävlingar som kräver engagemang.

Det finns ju även gott om möjligheter att hålla själva konferensen på Liseberg, vilket du kan läsa mer om på Lisebergs egen sida om konferens och events. Här finns massor av anläggningar, restauranger och upplevelser att plocka samman till en riktig höjdarkonferens.

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes