Magnus och Magnus

mmDualism är ett fint ord på Magnus & Magnus ty här finner du en av få restauranger som har både hjärta och hjärna.

Hjärta såtillvida att det alltid känns som om det händer saker och ting på Magnus & Magnus. ”Events” är en modernt ord men vi kan väl nöja oss med att konstatera att det är här som nöjeslivet är som bäst.

Hjärna (och hjärta med för den delen) står maten och drycken för. Maten är, i brist på bättre uttryck, fantastisk. Det är enkelt men ändå intressant, smakrikt utan att vara överlastat. Detta i kombination med en service som alltid är trevlig, effektiv…och informativ om man vill (vinlistan är riktigt bra!).

Adress:Magasinsgatan 8, 411 18 Göteborg
Telefon:031 13 30 00
Epost: info@magnusmagnus.se
Hemsida:  www.magnusmagnus.se

Fler alternativ på restauranger:

Thörnströms Kök- hög klass med stjärnglans

Vi kan gå rakt på sak. Thörnströms Kök är en av Göteborgs – och Sveriges – absolut bästa restauranger. Ägaren Håkan Thörnström är en välkänd svensk matprofil och superkock (bland meriterna finner vi exempelvis en 8-årig session i Svenska Kocklandslaget), vinnare av TV4 Kockarnas Kamp 2013, som ägnat hela sitt vuxna liv åt att komponera välsmakande rätter. I skrivande stund har hans fina restaurang en ytterst välförtjänt stjärna i Guide Michelin.
Läs mer om Thörnströms Kök

Byns Bistro – svårslagen mysfaktor i Linné!

Man skulle kunna uttrycka det såhär: ett besök på Byns Bistro är ungefär som att kliva in i en annan värld för ett slag. Och ”mysigt” är bara förnamnet på den här restaurangen i Göteborg.

Här kan du läsa mer om Byns Bistro.

Basement Restaurang & Bar – toppentrevlig Gourmérestaurang

Det finns många anledningar varför Basement finns med i vår topplista. I synnerhet handlar det om kombinationen av en superhängiven ägare (mr Wagner), Årets Kock (mr Trädhgård) och en matkonst som står sig väl i hela Europa.

Läs mer om Basement Restaurang.

Fiskekrogen – njut av havets alla läckerheter

Fiskekrogen är en restaurang i Göteborg för dig som vill njuta av stadens mest klassiska råvaror: och du tänker vi förstås på fisk och skaldjur. På Fiskekrogen tillagas allt med stor precision och lika stor kärlek.

Läs mer om Fiskekrogen Restaurang i Göteborg.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Byns Bistro Göteborg - december 27, 2013

    […] Läs mer om Magnus & Magnus Restaurang […]

Powered by WordPress. Designed by WooThemes