Modell för en dag i Göteborg

Att bli modell för en dag i Göteborg är en upplevelse där du står i centrum, bildligt och bokstavligen!

På plats i en fotostudio i Göteborg hjälper ett team av make-up artister och stylister dig att ta fram den rätta looken för din modellfotografering. Det är viktigt att du själv får välja vilken ”känsla” du vill ha i bilden. Det kan vara en dirty, utmanande rocklook, eller en romantisk/sensuell, eller ett vanligt, klassiskt porträtt. Poängen är att du väljer hur din look för ”modell för en dag” ska gestaltas.


I paketet ingår bland annat:

  • Styling enligt dina önskningar av riktig make up-artist
  • Fotografering med professionell fotograf
  • Valfritt tema för din ”look”

Ett annat sätt att ta ”modellfoton” och bli modell för en dag i Göteborg är att vända sig direkt till lokala fotografer med dina önskemål. Det är ju egentligen bara att ringa runt, ta in prisuppgifter och sedan välja den fotograf som känns bäst.

Så provar du lyckan som modell

För dig som kan tänka dig en karriär som modell och står i begrepp att prova dina vingar finns det flera modellagenturer i Göteborg att vända sig till. En av de mest välkända är Avenuemodeller.se med lokaler på Östra Hamngatan i Göteborg. Du kan även kolla in modellagenturen NewTalent.se som håller en tävling varje månad för att ta fram nya talangar. Har du redan bra modellbilder kan du ladda upp den online och vara med i tävlingen.

Publicerat av Martina på Konferens i Göteborg
Du hittar flera Upplevelser på sidan Upplevelser i Göteborg
Söker du efter bra restauranger i Göteborgområdet? Du ska du läsa mer på vår sida för Restauranger i Göteborg

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes