Aktivitet för er konferens i Göteborg – Besök Ostindiefararen

En av Göteborgs mest välkända historiska objekt är förstås Ostindiefararen. Historian bakom skeppen och det klassiska rederiet som seglade över hela världen, inte minst till Kina, är lång, episk och synnerligen intressant.

Till många stora glädje har den också varit ekonomiskt lönande. Sedan det nya skeppet Götheberg lämnade hamnen i juni 2005 under stort pompa och ståt för att segla mot Kina, har det besökt hamnar över hela världen.

Boka Guidning på Ostindiefararen

I sommar, 2011, har alla som besöker Göteborg chans att få en guidad tur ombord på Ostindiefararen. Så, funderar du på aktiviteter för en konferens i Göteborg? Då är det en god idé att kolla upp möjligheterna för att besöka skeppet som hela världen talar om. Visserligen är det kanske inte en god, eller speciellt ekonomisk idé, för dig som tänker iscensätta en konferens med flera hundra deltagare.

Men för den lilla konferensen, för er som är mellan 5-20 deltagare, kan det vara ett kul utflyktsmål. Enklast är att vända sig direkt till Ostindiefararens hemsida, där kan ni boka företagsevent, middag, guidning eller liknande. Länk till hemsidan hittar du längre ner på den här sidan.

Länkar till mer om Ostindiefararen

För dig som vill läsa på mer om Ostindiefararen så rekommenderar vi att du tar en titt på följande sidor:

Video Ostindiefararen – dramatik!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Göteborg – 4 platser & aktiviteter att se och göra - maj 15, 2011

    […] Göteborgs historiska hjärta. Här låg noden för Göteborgs hamn med mest aktivitet under Ostindiska Kompaniets glansperiod på 1700 – talet. Idag kännetecknas området av hotell, restauranger, klubbar […]

Powered by WordPress. Designed by WooThemes