Paddanbåtarna – Göteborgs mest klassiska guidade tur

Paddan hör sommaren till!

Att åka paddanbåtarna i Göteborg hör sommaren till – och för er som håller en konferens i Göteborg eller liknande evenemang är detta ett superkul alternativ till en stadsvandring i Göteborg eller liknande event. Paddanbåtarna avgår från kajplats mitt i centrala Göteborg, lite slarvigt kan man beskriva platsen som ”mitt emellan Avenyn och Kungsgatan”, den officiella adressen är hursomhelst Kungsportsplatsen.

Ett budgetalternativ till Paddanbåtarna, som många inhemska Göteborgare praktiserar varje vår och sommar, är att slå sig ner i Alléparken bredvid och vinka till Paddanbåtarna (en underskattat nöje).

Bildkälla: Stromma.se

Boka biljetter till Paddan Online

Och det är inte bara barn som uppskattar paddanbåtarna. För dig, eller er, som vill veta mer om Göteborgs historia och därtill få denna historia serverad ombord på en båt som tar dig under 20 broar och ut i hamnen, ja då är Paddan det enda alternativet.

Båtarna avgår cirka en gång per timme under öppettiderna, för vuxna kostar en biljett 145 kr, barn i åldern 6-11 år betalar 75 kr och under 6 år så åker man gratis.

Du kan läsa mer om Paddanbåtarna och boka biljetter Onlinehemsidan för Paddanbåtarna. Och glöm nu för guds skulle inte att ducka ordentligt under de låga broarna, den värsta heter ju ”Osthyveln” av en anledning.

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes