SPA i Göteborg

Unna dig en lyxig stund!

Att gå på Spa i Göteborg är en härlig upplevelse för kropp och själ.

Fly stadens stress och njut av en hel dags SPA och avkoppling. Svettas en stund i bastun eller njut av värmen i bubbelbadet – alla behöver en koppla av ordentligt ibland!

På Liveit.se kan du nu boka Spa i Göteborg på härliga Haga-badet. Haga – badet är lokaliserat i centrum av Göteborg och en av Sveriges absolut finaste bad och spa-anläggningar. Priset? 1000 kr för 2 personer (eller 545 kr/en person) och då ingår även lunch. Givetvis har du/ni full tillgång till hela Spa – anläggningen.

Boka SPA

I denna SPA – Upplevelse ingår bland annat:

  • Lugn och ro för kropp och själ
  • Full access till spaanläggning, bassäng, bubbelpool och bastu
  • Du får låna av badrock och badlakan (ta med egna badkläder)
  • Lunch ingår!

Hotellen som erbjuder SPA


Det finns flera hotell i Göteborg som erbjuder SPA – två av de absolut bästa är Panorama Hotell i stadsdelen Johanneberg och välkända Sankt Jörgen Park Resort.

Det förstnämnda är ett klassiskt, superfräscht Cityspa med massor av olika behandlingar och möjligheter till avloppling att välja mellan. De sistnämnda, Sant Jörgen, är sannolikt ett av Sveriges absolut bästa SPA med en anläggning på över 2000 kvadratmeter. Så följ uppmaning: koppla av, njut, skäm bort dig själv, hitta dig själv. Att gå på SPA i Göteborg är en upplevelse för alla sinnen och en stund som du kommer må gott av, länge.

Spahotell och faciliteter i Sverige
Är du intresserad av att kolla in fler Spa-hotell i Sverige eller kanske läsa på en smula om historian bakom Spabehandlingar rekommenderar vi hemsidan för Svenskaspahotell.se. På tal om den historiska aspekten finns det tyvärr ingen bra guide på svenska Wikipedia, men det finns en komplett förteckning över historiken för Spa (bland annat om grekiskt/romerskt bad och kurorter) på engelska, den kan du kolla in på den här sidan.

Du hittar flera Upplevelser på sidan Upplevelser i Göteborg

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes