Stadsvandring

Upptäck staden med en bildande upplevelse!

stadsvandringarEn stadsvandring är en upplevelse där du får chansen att upptäcka Göteborg tillsammans med en professionell guide. Bokar du en stadsvandring på Liveit.se får du samtidigt njuta av en 3-rätters middag på två olika restauranger.

Stadsvandringen inleds genom att man träffas på en restaurang, där förrätt och välkomstdrink serveras. Under denna stund förklarar guiden kvällens fortsätta upplägg och när alla ätit färdigt, fortsätter man till fots genom Göteborg.

Under vandringen berättar guiden om Göteborgs historia genom att stanna vid intressanta byggnader, statyer av spännande människor och oväntade detaljer. Slutpunkten för promenaden är nästa restaurang, där huvudrätt, dessert och kaffe/te serveras.

Boka här

I denna stadsvandring ingår bland annat:

  • Spännande stadsvandring med fokus på staden Göteborg och dess historia
  • 3-rättersmiddag uppdelad på två olika restauranger
  • Professionell stadsguide med stor kunnighet om Göteborg

Video ”Walking dinner för 2”

Fixa din egen vandring – så gör du!

Som du säkert vet finns det gott om spännande platser i Göteborg och ett alternativ till en ”konventionell” stadsvandring ackompanjerad av en professionell guide är att helt enkelt köra sin egen vandring.

Egentligen är det inte svårare än att du väljer ut ett par områden i Göteborg som verkar intressanta, läser på en smula om dem, och sen är det ju bara att sätta igång. Här på Konferensgoteborg.nu har vi skrivit en hel del om intressanta platser i Göteborg att besöka och dessa destinationer funkar även utmärkt som utgångspunkt för en stadsvandring.

Du kan exempelvis ta en promenad i Majorna, en cityvandring på paradgatan Avenyn eller varför inte en klassisk stadvandring i fina områdena Haga och Linné.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Paddanbåtarna – Göteborgs mest klassiska guidade tur - april 23, 2011

    […] Stadsvandring […]

  2. Paddanbåtarna – Göteborgs mest klassiska guidade tur - maj 15, 2011

    […] håller en konferens i Göteborg eller liknande evenemang är detta ett superkul alternativ till en stadsvandring i Göteborg eller liknande event. Paddanbåtarna avgår från kajplats mitt i centrala Göteborg, lite slarvigt […]

Powered by WordPress. Designed by WooThemes