Upplevelser

# Vår ToppLista med 8 härliga, fartfyllda & välsmakande upplevelser

För dig som söker olika slags upplevelser och events kommer vi att rekommendera massor av roliga aktiviteter på den här sidan.

Flyga Luftballong över Göteborg – en oförglömlig eskapad!

Tänk dig att driva med vinden, högt däruppe, högt över alla, och blicka ut över vackra Göteborg från fågelperspektivet. Att åka luftballong över Göteborg är en upplevelse ingen glömmer, oavsett om du bott i Göteborg i hela ditt liv eller bara besöker staden som turist. Värd varenda krona!

Läs mer mer om att flyga Luftballong över Göteborg här

Vinprovning – en upplevelse för alla sinnen

Smaka, dofta, diskutera, kombinera. Men framförallt: njut! En vinprovning är en upplevelse för alla sinnen där man får chans att lära sig massor av nya saker i vinets underbara värld. Och du måste inte ha någon som helst kunskap om vin för att delta. I Göteborg finns vinprovningar för alla, nybörjare eller proffs. Ta bara med dig ett glatt humör och ett öppet sinne, så ordnar resten sig!

Läs mer om VINPROVNING på den här sidan

Ölprovning – följ med på en kunskapsodyssé i ölets underbara värld!

Att avnjuta ett par kalla öl i glada vänners lag är alltid ett uppskattat nöje. Och vem tycker inte om att lära sig nya saker om sitt favoritämne? Kanske är det därför som ölprovning blivit en så omåttligt populär upplevelse. Att gå på en ölprovning i Götet är inget undantag, tvärtom. På Västkusten finns mängder av duktiga bryggmästare och kunniga ölälskare som gärna delar med sig av sina kunskaper. Kort sagt: ölprovning är en uppskattad upplevelse i Göteborg och ett ypperligt tillfälle att återupptäcka ölets vidlyftiga mångsidighet.

Mer om upplevelsen ÖLPROVNING hittar du här

Chokladprovning – upplevelse med mumsfaktor!

Det är gott med choklad. Förbannat gott. Underbart gott. Och i Sverige äter vi mer choklad per person än i de flesta andra länder i världen. Att gå på chokladprovning i är en upplevelse i Göteborg som vi verkligen rekommenderar. Tänk efter. Vad kan vara ljuvligare? Samtidigt som du fyller gommen med världens bästa choklad (från söt och lätt till riktigt rik och mörk choklad) får du lära dig allt som är värt att veta om denna gudagåva.

Mer om upplevelsen CHOKLADPROVNING hittar du på den här sidan

Whiskeyprovning – en dryck att lära sig tycka om!

Whiskey betyder ungefär ”livets vatten”. Men även om whiskey är en synnerligen populär njutningsdryck, håller säkert de flesta med om att whiskey är en dryck man lär sig att tycka om. Och att det är skillnad på whiskey och whiskey. Att gå på en riktigt bra whiskeyprovning ger en god grund för att förstå denna dryck. Smaka, dofta, förnim, förstå, lyssna, lär.

Mer om upplevelsen WHISKYPROVNING kan du läsa på den här sidan

Modell för en dag = Modellfotografering

Upplev glamouren och spänningen i att bli fotograferad av en professionell fotograf i Göteborg. Att vara modell för en dag är en upplevelse där du kommer att bli ompysslad från topp till tå av erfarna fotografer och stylister för att skapa bilder som du kommer bära med dig livet ut. En sak är säker: den här dagen handlar om dig!

Mer om upplevelsen MODELL FÖR EN DAG i Göteborg

Stadsvandring – spänning och kultur i skön blandning

En Stadsvandring i Göteborg är på många sätt den perfekta bildningsupplevelsen. Spännande historier, anrika byggnader, lokal konst och kultur och, inte minst, en hel mängd av allsköns skrönor och anekdoter – allt paketerat i en promenad genom det bästa av konst, kultur och arkitektur som Göteborg har att erbjuda. Att gå på stadsvandring i Göteborg är en upplevelse av ursprung och nutid på samma gång.

Mer om STADSVANDRING hittar du här

Boka en lyxig Spa Weekend

En dag eller två med total avkoppling kan göra underverk för kropp och själ. En Spa Weekend i Göteborg är följaktligen en upplevelse som fokuserar lugn och avkoppling. Spa har i alla tider funnits som andningshål och vilopunkter i vardagen, och i Göteborg ligger några av Skandinaviens bästa inrättningar. Boka en Spaweekend och få ny energi genom bad, massage och underbara behandlingar. Du behöver det, eller hur?

Mer om Spa i Göteborg kan du läsa om här

Powered by WordPress. Designed by WooThemes