Våra villkor

Våra villkor

Här kan du läsa om villkoren för vår offertförmedling. Med andra ord den tjänst som syftar till att vidareförmedla våra besökarens förfrågan efter en konferensanläggning (”användaren”) till den som kan prissätta/ge förslag på pris och konferens-upplägg (”leverantören”)

1. Webbplatsen konferensgoteborg.nu erbjuder förmedling av konferensanläggningar, samt förmedling av kompetens för att boka/hålla i konferenser.

2. konferensgoteborg.nu har ingen del i, eller ansvar för, den överenskommelse som görs, eller de avtal som sluts, mellan användaren av offertförmedlingen och leverantören – vare sig det rör som om skriftliga eller muntliga avtal. konferensgoteborg.nu har ingen del i, eller ansvar för, de konflikter som kan uppstå mellan användare och leverantör.

3. Genom att använda tjänsten för offertförmedling godkänner användaren att konferensgoteborg.nu vidareförmedlar de lämnade uppgifterna till 3:e part (”leverantör”).

4. Användaren får upp till 5 offerter/förslag/kontakter med leverantör per förfrågan. konferensgoteborg.nu kan inte garantera att användaren får några offerter – det är helt upp till leverantören att bedöma om användarens uppdrag är värt att offerera eller gå vidare med.

Vill du veta mer om hur vi behandlar våra besökares uppgifter, hur vi hanterar cookies etc – gå vidare till vår integritetspolicy här.

Har du några frågor om våra villkor är du välkommen att kontakta oss.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes